آموزش مشاهده، بررسی و حذف کردن بکاپ های قدیمی آیفون بر روی آیکلود

آموزش مشاهده، بررسی و حذف کردن بکاپ های قدیمی آیفون بر روی آیکلود

می‌توانید بکاپ های قدیمی آیفون را حذف کرده و فضای خالی سرویس آیکلود خود را افزایش دهید. بگذارید ابتدا با حقیقت روبرو شویم: شما از همان روز اول فضای اندکی را برای ذخیره‌سازی اطلاعات در سرویس آیکلود خود در اختیار دارید (۵ گیگابایت) و اگر برای خرید حجم اضافه هزینه کرده‌اید قطعا بهتر است اطلاعات مهم خود را در آن ذخیره کنید، نه انبوهی از بکاپ های قدیمی آیفون که دیگر به آنها احتیاجی هم ندارید.


آنچه در این مطلب خواهید آموخت:

  • بکاپ آیکلود چیست؟
  • چرا نگه داشتن بکاپ های آیکلود کار مفیدی است؟
  • چرا حذف کردن بکاپ های قدیمی آیکلود مشکل خاصی ایجاد نمیکند؟
  • نحوه حذف کردن بکاپ های قدیمی آیفون یا آیپد از روی آیکلود
  • نحوه حذف کردن بکاپ های آیکلود از طریق مک

بکاپ آیکلود چیست؟ 

سرویس آیکلود به صورت خودکار و هر روز از تمامی اطلاعات موجود بر روی آیفون یا آیپد شما بکاپ می‌گیرد، آن هم تا زمانی که شما روشن است، به وای فای متصل است، قفل است و در حال شارژ شدن است (البته اگر بکاپ گیری از طریق آیتونز را غیرفعال و بکاپ گیری از طریق آیکلود را در بخش Summary نرم‌افزار آیتونز خود فعال کرده باشد). این بکاپ گیری باعث میشود کار شما در هنگام بازگردانی اطلاعات پس از پاکسازی کامل اطلاعات دستگاه و یا راه‌اندازی یک آیفون و آیپد جدید به کمک بکاپ قدیمی دستگاه قبلی‌تان آسان شود.

آنچه در زمان بکاپ گرفتن بر روی آیکلود ذخیره میشود شامل این موارد است:

  • تاریخچه خریدهای شما از آیتونز
  • تصاویر و ویدئوهای شما (مگر اینکه قابلیت iCloud Photo Library را فعال کرده باشید)
  • تنظیمات دستگاه
  • اطلاعات نرم‌افزارها
  • سازماندهی صفحات اصلی (هوم اسکرین) و نرم‌افزارها
  • پیام‌های آی مسیج، پیامک‌ها و پیام‌های MMS (در هنگام بازگردانی، سیمکارتی که در زمان بکاپ گیری بر روی دستگاه بوده است را لازم خواهید داشت)
  • رینگتون‌ها
  • رمز عبور Visual Voicemail (در هنگام بازگردانی، سیمکارتی که در زمان بکاپ گیری بر روی دستگاه بوده است را لازم خواهید داشت)
  • اطلاعات نرم افزار Health
  • تنظیمات HomeKit

بکاپ گیری از همه این اطلاعات فضای خالی زیادی را می‌طلبد که می‌تواند بخش عظیمی از حجم سرویس آیکلود شما را به خود اختصاص دهد.


چرا نگه داشتن بکاپ های آیکلود کار مفیدی است؟

نگه داشتن بکاپ های آیکلود به این معنی است که شما می‌توانید اطلاعات خود را همه جا همراه خود داشته باشید، در نتیجه در هر جایی می‌توانید اطلاعات آیفون و یا آیپد خود را به دستگاهتان برگردانید. این کار برای کسانی که چند دستگاه دارند بسیار مفید است، به خصوص آنهایی که به تنظیمات Accessibility گوشی خود وابسته هستند، زیرا در این صورت مجبور نخواهید بود که همه چیز را مجددا تنظیم کنید.


چرا حذف کردن بکاپ های قدیمی آیکلود مشکل خاصی ایجاد نمیکند؟

آن زمان که شخصی به شما توصیه میکند بکاپ های قدیمی آیفون خود را حذف کنید ممکن است به او نگاه کرده و شوکه شوید و تعجب کنید که چطور ممکن است به چنین چیزی حتی فکر کند. اما آرام باشید، مشکلی نیست! حذف کردن بکاپ های قدیمی آیفون از روی آیکلود مشکل خاصی را به وجود نخواهد آورد، البته به شرطی که پیش از آن از دستگاه خود بر روی ویندوز یا مک بکاپ گرفته باشید.
از آیفون و یا آیپد خود بر روی آیتونز بکاپ بگیرید تا در صورت مشکل (در هنگام حذف کردن بکاپی که بر روی آیکلود گرفته‌اید) بتوانید از آن استفاده کنید. به یاد داشته باشید که اگر گزینه iCloud backup را در آیتونز مجددا فعال کنید، از دستگاه شما همچنان در زمانی که به وای فای متصل است، قفل است، روشن است و به شارژ وصل است بکاپ گرفته میشود.


نحوه حذف کردن بکاپ های قدیمی آیفون یا آیپد از روی آیکلود

مرحله ۱ – نرم افزار Settings را از روی آیفون یا آیپد خود باز کنید.
مرحله ۲ – در بالای صفحه بر روی اپل آی دی خود تپ کنید. در این قسمت باید نامی که برای ثبت اپل آی دی خود استفاده کرده بوده‌اید دیده شود.
مرحله ۳ – بر روی گزینه iCloud تپ کنید.

بکاپ های قدیمی آیفون
مرحله ۴ – در زیر قسمت Storage بر روی گزینه iCloud تپ کنید.
مرحله ۵ – بر روی گزینه Manage Storage تپ کنید.

بکاپ های قدیمی آیفون
مرحله ۶ – بر روی دستگاهی که می‌خواهید بکاپ آن را حذف کنید تپ کنید.
مرحله ۷ – در قسمت پایین بر روی گزینه Delete Backup تپ کنید.
مرحله ۸ – در پیغام پاپ‌آپی که ظاهر میشود بر روی گزینه Turn Off & Delete تپ کنید.

بکاپ های قدیمی آیفون


نحوه حذف کردن بکاپ های آیکلود از طریق مک 

مرحله ۱ – System Preferences را از داک، از فایندر و یا از طریق کلیک کردن بر روی لوگوی اپل در گوشه سمت چپ و بالا باز کنید.
مرحله ۲ – بر روی گزینه iCloud کلیک کنید و در صورتی که از شما خواسته شد نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.
مرحله ۳ – در گوشه سمت راست و پایین صفحه بر روی گزینه Manage کلیک کنید.

بکاپ های قدیمی آیفون
مرحله ۴ – در منوی سمت چپ بر روی گزینه Backups کلیک کنید.
مرحله ۵ – بر روی بکاپی که می‌خواهید آن را حذف کنید کلیک کنید.
مرحله ۶ – در گوشه سمت چپ و پایین صفحه بر روی گزینه Delete تپ کنید.
مرحله ۷ – در پیغام پاپ‌آپی که ظاهر میشود بر روی گزینه Delete کلیک کنید.
مرحله ۸ – بر روی گزینه Done کلیک کنید تا فرایند به اتمام برسد. یا اینکه مراحل ۵ تا ۷ را تکرار کنید تا یک بکاپ دیگر را حذف کنید.

بکاپ های قدیمی آیفون


آیا سوالی دارید؟

اگر در خصوص مراحل این آموزش سوالی دارید می‌توانید آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

Source | iMore

Share This

نظر بدهید